72 хиляди рози и балони в небето за Празника на Казанлък

Празникът на розата, който започва днес, макар и необичайно, ще даде достатъчно поводи на казанлъчани да преживеят своите радости покрай това.

Ще бъде спазена традицията за издигане на официалния флаг на Казанлък през сградата на Общината. Ще бъде отслужен и водосвет за благоденствието на града.

Голямата изненада за хората и гостите на Казанлък, каквито, все пак, ще дойдат, поне от България, е ароматното пано от маслодайни розови цветове, което ще привлече казанлъчани в Розариума. Организаторите обещават в него да бъдат вплетени цветовете на 72 хиляди рози.

Присъствие в празника, непременно ще имат и новоизбраните момичета от тройката на Царица Роза 2020. От техните ръце към небето се очаква да полетят цветни празнични балони.

Най-очакваното от гражданите преживяване е гледката, която ще ошари града и цялата община с развяването на символа на Казанлък – раздаденото по къщи и апартаменти знаме на града.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467