70 фенове на ЦСКА на трибуните за Купата на България довечера в София

Община Пловдив ще купи с бюджетни пари 2 000 билета на срещата
4erveni Bus 1

Близо 70 страстни фенове на ЦСКА са купили билети чрез местния фен клуб „Червени воини“ в Казанлък за футболния мач довечера на Националния стадион „Васил Левски“, научи Kazan.bg. Финалът за Купата на България по традиция е една от най-големите и вълнуващи срещи на футболния хоризонт, но тази година заради коронавируса, в един момент присъствието на публика на трибуните бе под въпрос. Миналата събота обаче в нарочна пресконференция от зеления терен, представители на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса и двема министри – на спорта, Красен Кралев и на здравеопазването – Кирил Ананиев, обявиха разрешението, мачът да протече с публика до 12 хиляди души. Министрите и НОЩ подчертаха налагането на строги мерки – сядане през столче и през ред за феновете на двата отбора – ЦСКА и Локомотив – Пловдив. Мерките, очавидно няма да попречат на феновете, да идат до София и да гледат мача отблизо. Преди няколко дни в Пловдив бе обявено, че по предложение на видния съдия Атанас Узунов, Община Пловдив ще купи с бюджетни пари 2 000 билета на срещата, които ще бъдат подарени на младежи и социално слаби, за да идат на мача довечера.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467