Честит празник, Казанлък!

Zname Prosnato 2020.jpg 1 2020

Първият ден на Празник на розата 2020, петък, пети юни за Казанлък осъмна необичайно. По почина на Общината и призовани лично от кмета в специално писмено послание, което всеки гражданин получи на крака на домашня си адрес, а нетърпеливите отидоха направо до сградата на Общината, за да си го вземат лично, едни от хората на града още втъмно окичиха тераси, простори, входове и пътни врати със символа на града, Знамето на Казанлък. Някои са ползвали щипки и простора си за пране, по-старателните са си направили специални връзки и пръти, за да го окачат по правилата – с герба на Община Казанлък горе в ляво, както точно е описано и в общинската Наредба 27 за символиката на Казанлък.

Zname Prosnato 2020.jpg 3 2020

Денят започна с тържествена церемония по издигане знамето на града с почести и изслушване на националния химн. Казанлъшки свещеници отслужиха водосвет за благоденствието на града и неговите хора.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467