Част от противоградна ракета намерена на улица в Казанлък

Raketa Grag kazan Padnala 2020

„На 11 юни 2020 г. привечер Казанлък го връхлетя голям порой и градушка.На другия ден до бл.20 на ул.Антон Страшимиров беше намерена паднала част от ракета за борба с градушките.Теглото й е близо 1 кг.Доколкото ми е известно стрелба с такива ракети не трябва да се извършва над населени места,тъй като отломките от тях са опасни за човека.“ Това написа офицера от запасаСтефко Михайлов на своята фейсбук стена. Михайлов е известен в Казанлък и страната като местният лидер на запасното войнство.Той е човек, изключително активен в обществен план. Последно, по негова инициатива бе реализиран, заедно с Община Казанлък и местното военно подразделение, мащабна програма за честването на годишнината на 23-и Пехотен шипченски полк през миналата година. С присъщата си чувствителнот към обществените теми, Михайлов ерагира и този път.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467