Христо Янев след Монблан: Искам да направя нещо смислено за децата

HHR Janev
Сн. Профил във фейсбук

„За мен това бе първата крачка в помощ на децата с проблеми в развитието“, каза казанлъчанинът Христо Янев, вече бивш футболист, ден и половина след изкачването на европейския планински първенец.

За него начинанието, с което привлече вниманието тези дни, е повод, за проблема да се научим да говорим говорим за това, за да се помогне на тези деца, да бъдат накарани те да се усмихнат и това е кауза, която той обяви, че иска завърши докрай, защото има специалисти в България, които да помогнат на тези деца. „Просто ние трябва да им помогнем, да създадем условия, за да си вършат работата. „, сподели казанлъчанинът още в национален ефир.

В момента Янев е още във Фнарция. Вече отпочинал и удовлетворен от изживяното с нови житейски изводи, той ще се върне в България и в родния Казанлък.

„Успях да преборя страховете си, благодарение на помощта на моя водач, имаше два-три момента на преборване сам със себе си, за да може да направиш следващата крачка, сподели Янев пред „Тази сутрин“ на bTV.

Трудностите при изкачването, нуждата от концентрация и силната мотивация на благотворителната мисия на начинанието, са давали сили на Христо към върха, където го посреща изгрева на слъънцето, нещо така рядко по тези места.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467