Съветът гласува: Журналистите остават зад вратите на сесията днес

101683898 995249114241857 2303539833001213952 n

Общинският съвет на Казанлък не допусна журналистите и гостите на днешното си заседание, което започна в обявения час 9.30 часа. Поводът формално е увеличение разпространението на коронавируса у нас, заради което преди два дни бе обявено удължаване на извънредната епидемична обстановка. Решението медиите да останат отвън бе взето с 21 гласа „За“. Против бяха 14 съветници – основно от групата на БСП, представителят на ВМРО и оше четирима съветници. Един съветник се въздържа.

Вчера късно следобед на страницата на Общинския съвет се появи съобщение, че поради епидемичната обстановка в началото на днешната сесия ще се гласува предложението, тя да премине без медии и гости. Това сега е факт. След гласуването, дошлите да отразяват решенията на Съвета журналисти, напуснаха заседанието.

Така дневният ред ще премине при затворени врати, както всички сесии от обяваването на извънредонот положение в България на 13-и март. Вече три месеца съветниците на Казанлък заседават без журналисти и каквито и да било външни лица.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467