Ремонтът на „Хан Аспарух“ отпада за сметка на други улици в Казанлък?

Iv Na4alo o

147 хил. 296 лв., предвидени за ремонта на казанлъшката улица „Хан Аспарух“, да бъдат прехвърлени за ремонти на други улици, поради липса на готовност към момента и забава на дейности на ВиК, които трябва да бъдат извършени преди асфалтирането, предлага на общинските съветници Община Казанлък в дневния ред на заседанието този чътвъртък. За целта е нужна корекция в общинската Инвестиционна програма, за което има предложение от страна на кмета Галина Стоянова.

Общинският съвет се очаква да направи тази промяна, заедно с още няколко по-малки корекции по Инвестиционната програма, неразделна част от общинския бюджет.

3 хиляди лева допълнително за купуването на лекотоварен автомобил за предприятието по Комунални дейности, покупка на програмен продукт за отдел „Екология“ за 7 700 лв., са сред предлаганите от Обината промени.

Вместо „Хан Аспарух“, ще бъдат асфалтирани след одобрение от страна на Съвета, участъци по улиците „Крън“ – 630 квадрата;“Гоце Делчев“ – 575 квадрата; „Надежда“ – 1000 квадрата; „Станьо Гъдев“ – 570; „Трети март“ – 1220 кв.м.

Снимката е илюстративна

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467