Рая от Казанлък с пълно 6.00 от Националната олимпиада по френски

Raja
Рая Герганова

„Отново Роменролановец от Випуск 2020 ни кара да се гордеем с качеството на образование в ГПЧЕ „Ромен Ролан“, съобщава страницата на Френската гимназия в Стара Загора. „Абитуриентката Рая Герганова от 12 г клас е удостоена със званието „Лауреат“ на Националната олимпиада по френски език и с отлична оценка 6,00. Рая е на 3 място в националното класиране“, гордеят се от ичилището, с казанлъшката абитуриентка, приета да учи в университет във Франция.

“Радвам се от постижението си, не само защото е личен успех, а защото чрез него доказвам, че обучението по френски език в гимназията е на много високо ниво. Искам да благодаря специално на всеки един учител по предмета, който ми е помагал в и извън класната стая да надграждам знанията си. Те са много и знаят кои са, затова няма да ги изброявам поименно. Пожелавам Ви, скъпи учители, да останете същият сплотен екип и да продължавате да преподавате езика със страст и любов. Колкото до настоящите и бъдещите ученици на гимназията, надявам се да поддържате и съхранявате духа на франкофонската общност в гимназията и да я популяризирате. Френският е език, който би ви отворил много врати в живота, независимо от това как си представяте вашето бъдеще. Учете, забавлявайте се и прекарайте незабравимо гимназиалните си години.Накрая се обръщам към всички мои преподаватели без значение дали са по френски или не отново с цялата си благодарност. Благодаря Ви, че ми помогнахте да изградя личността си и ми дадохте средствата, с които днес съм способна да преследвам мечтите си. Гимназията е място, където ще искам да се връщам в бъдеще, така че засега ви казвам само – Довиждане и до нови срещи!“, е отправеното послание на Рая към учениците от елитната гимназия на Стара Загора.

Рая Герганова е дъщеря на нотариус Невена Бранчева от Казанлък и не за пръв път печели призови места от национални състезания.

24Violeta Marinova, Dimcho Dimanov и 22 други5 коментара

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467