Полицията в София не спала цяла нощ

nov direktor sdvr g hadjiev 1 3 1

Полицията в София не е спала цяла нощ, бе обявено на извънреден брифинг на СД на МВР тази сутрин. Протестите са продължили и през нощта на много места в столицата. Палаткови лагери има и към момента на кръстовища в София. Водени са разговори за освобождаване на определени кръстовища, в резултат на което протестиращите са отстъпили на места. Очакват се затруднения в движението.

Да положим максимални усилия да запазим мира и който иска да протестира, да го прави законово, призова директорът на СД на МВР, ст.комисар Георги Хаджиев. Няма задържани след снощните протестни действия. Страгегията на полицията е да води диалог с всеки един и се опитва да запази спокойствието на гражданите и полицаите. Полицаите засега спазват абсолютен самоконтрол, за което ги приветствам,каза още гл. комисар Хаджиев.

Има опасност от физически сблъсъци, защото в последните дни има случаи на ескалация на напрежението, потушавано от професионализма на полицаите.

Възможно е в София днес да има напрежение на определени места, където има блокиране на кръстовища и разпънати палатки, както и други протести. Полицийските органи действат по правомощия, бе казано още на извънредния брифинг на полицията в София.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467