Патриотите: Вотът няма да мине, готови сме за Велико народно събрание

ISKREN

Искрен Веселинов от Обединените патриоти изрази категоричен отказ от оставка на кабинета като коментира мотивите на БСП като аргументи, които не отговарят на истината, преповтаряне на стари скандали и нарече вотът твърдение, което увисва недоказано. Според патриотите БСП иска да се върне в управлението на крилете на протеста. Единствения мотив на БСП за него е желанието да се яхне протеста и партията да се върне в управлението. Той коментира протестиращите с „безусловно уважение“, връщайки се към 2013 година и управлението на БСП и ДПС, които водят олигархията отново на власт. Ние сме гарант за недопускането на ДПС и БСП във властта, каза още той, признавайки опитите на ГЕРБ за флирт с ДПС. ВМРО изрази готовност за референдуми и Велико народно събрание, за да се отговори на исканията на протестиращите за промяна.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467