Отново след карантината: Фурор с „Фондацията“ на сцена „Дамасцена“/Снимки/

FONDACIA 0

Първи концерт у нас след принудителното спиране на сценичните изяви заради ситуацията с коронавируса, направи група „Фондацията“в петък вечер на сцената на Етнографски комплекс „Дамасцена“ край Скобелево.

FONDACIA 1

Близо 500 души се радваха на обичаната българска музика на „Щурците“, Дони и Момчил, „ФСБ“ и „БТР“, изпълнена от сборната формация на Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански.

FOND

Публиката се прехласна още с първите изпълнения, но на хитовите парчета на „Щурците“ необуздано скочи на крака и остана така до края на часа и половина концерт под звездите на лятното небе под Балкана на Скобелево.

FONDACIA 3

Изключителното си удоволствие да свирят за пръв път след карантината заради коронавируса, изразиха пред публиката класните български музиканти, с думи, изречени към публиката от Дони.

FONDACIA 5

С два пъти „Бис!“, стотици хиляди аплаузи и телефонни светлинки изпрати изпълнителите след концерта, ентусиазираната публика, вдъхновена от срещата с добрата родна музика, която остава незабравима във времето и вече се предава от поколение на поколение с десетилетия.

FONDACIA 6

„Две следи“, „Малкият принц“, „Кукла“, „Вкусът на времето“, „Пак ще се срещнем след десет години“ и още десетки хитове изпяха заедно с публиката петимата от група „Фондацията“, които вече 7 години възраждат радостта от талантливата БГ – музика и вкуса към българското по родните сцени и залите в Европа и САЩ.

FONDACIA 7

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467