„Оставка!“ изпрати Кмета и Касева след края на работния им ден днес

С викове „Оставка!“ бяха посрещнати пред Община Казанлък в края на работния си ден кмета Галина Стоянова, заместничката и Даниела Коева и началника на кметския кабинет, Сребра Касева. Около 50 души се събраха малко преди 17.00 часа. Повече от половината от тях, млади хора. Имаше и няколко майки с деца с колички. Повечето от протестиращите споделят, че никой не ги организира. Сред протестиращите бяха и съветници от БСП. „Долу корупцията, правителството и мизерията!““Прозрачна политика!“,“Искаме нормален живот!“,“Политиката на покварата умря./Ако имаш мерак/!,бяха част от лозунгите на казанлъчани.Част от общинските служители също бяха освиркани, след което един от протестиращите призова те да не бъдат унижавани . В края на митинга всеки от протестиращите можеше да каже какво го е довело тук.

20200714 173204 scaled
20200714 172916 scaled
20200714 173349 scaled
20200714 172741 scaled
20200714 171215 scaled

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467