Община Казанлък търси директори на „Мечо Пух“, „Теменуга“ и „Звънче“

Ars Buratino
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Община Казанлък е обявила със заповед на кмета Галина Стоянова конкурси за директори на три детски градини в града. Нови ръководители след изтичане на конкурсната процедура ще имат ЦДГ „Мечо Пух“ – известна още като Детска градина 13, „Звънче“ – Детска градина 15 и „Теменуга“ – Детска гардина номер 3. Общината поставя стандартните изисквания за липса на неподходящи заболявания на кандидатите, липса на дисциплинарно уволнение в трудовата книжка на участниците в конкурса една година назад, познаване на професионалните задължения и отговорности, гражданство в страна от ЕС, да не е осъждан и поставен под цзапрещение.

През миналата седмица бяха обявени и конкурсите за директори на едни от водещите училища в Казанлък – ОУ „Мати Болгария“ и ОУ „Георги Кирков“. По информация на Kazan.bg, очакват се и конкурси за директори на три общински куртурни института.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467