Общината събаря 7 незаконни магазини в ромския квартал „Кармен“

Baraki Romi. 4jpg

Община Казанлък предприема действия по събарянето на 7 незаконни търговски обекта за хранителни стоки на ул.“Илинден“ №41 – 43 в кв.“Кармен“ в Казанлък, е обявено на официалната страница на местната администрация на кмета Галина Стоянова.

През следващата седмица ще започне разрушаването на самостоятелни постройки, за  които е установено, че собствениците, ползвателите им не притежават строителни книжа за постройките и продажба на хранителни стоки.

Baraki Rpmi 3

„При извършени съвместни проверки за необходимите документи на сградите от  представители на Община Казанлък, РУ „Полиция“ – Казанлък и Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) е установен незаконният статут на сградите, по смисъла на Закона за устройство на територията, както и  нерегламентираната продажба на хранителни стоки.

Baraki Romi. 2jpg

Спазени са всички законови срокове по процедурата за уведомяване на собствениците / ползвателите по надлежния ред като връчване на констативни актове, заповеди за премахване и тяхното изпълнение и др. и през следващата седмица предстои събарянето на незаконните магазини.

Снимки:Община Казанлък, официална страница.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467