Общината се поправи: Качиха на сайта Отчета на Бюджет 2019, часове след публикация на Kazan.bg

medium 20200707 CPAYOQRMZVO 1594119346

По-малко от един работен ден бе нужен на администрацията на Община Казанлък, за да публикува на своята официална страница приложенията към Поканата за публично обсъждане на Отчета на Бюджет 2019. Както днес сутринта Kazan.bg писа, първоначално Поканата на кмета бе публикувана без нужните по закон таблици за приходите и разходите, размера на общинския дълг и разходването на евросредства. Днес съответните таблици бяха добавени към официалната покана и гражданите могат да се информират по Отчета преди обявеното на 14-и юли публично обсъждане в залата на Община Казанлък.

Отчетът е разпратен и на общинските съветници.

Въпросът е, кой прояви поредната небрежност или просто, някой твърде много подценява гражданството на Казанлък и неговата будна съвест?

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467