Мая стяга протест, ако отменят машинното гласуване

Varna 1
Снимка:Пресцентър „Изправи се. БГ“

„Ако управляващото мнозинство отново се опита да отмени машинното и електронното гласуване за следващите избори, излизаме на протест. Това ще са следващите големи протести. Няма да седя и да гледам как властта отново ще открадне изборите от хората.“, цитира председателя  на Гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова в съобщение за медиите, нейният пресцентър. .

Бившият омбудсман на републиката продължава обиколката из страната. Поредното публично изявление е дадено след посещение в района на варненския залив, където е аварирала канализационна тръба, обясняват още в съобщението. Според изявлението за медиите:“Борисов е свикнал да играе на уреден мач, с една врата. Специално за местните избори машинното гласуване беше отменено, за да си нагласят резултатите в страната“, е казала още Манолова, която призовава премиера да иде да открие сезона по Черноморието..
Обиколката на Мая Манолова в страната стартира на 23-и май. Тя обещава маршрутът да приключи от мястото на своя старт пред Министерския съвет в края на месец юли. До тогава те ще изработи и ясен план за отиването на избори догодина, където целта е, заедно с гражданите, „Изправи се. БГ“ да стане първа политическа сила. В своето днешно съобщение за медиите, Манолова съобщава за дадена към нея подкрепа и партньорство в Севлиево, Габрово, Пещера, Смолян, Видин, Стара Загора, Шумен, Добрич и Варна: „Това са хора, с които ще продължим да работим. В субекта, който ще създадем, на преден план ще бъдат гражданските организации и инициативните комитети. Какъв ще е окончателният формат ще решим заедно“. Според Мая Манолова, близо 12  млрд. евро, които се чакат у нас от Европейския съюз от Фонда за възстановяване, няма да бъдат дадени, ако няма представени от правителството програма и план за възстановяване на икономиката.


Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467