Матова – остава единствен кандидат за директор на „Чудомир“. Битката за Галерията и Театъра – на 12-и август.

1 Boneva 4 Matova
Добрина Матова при представянето в ЛХМ „Чудомир“ на книгата за българските къщи-музеи с автор проф.Вера Бонева, преди по-малко от месец

Досегашният директор на ЛХМ „Чудомир“, Добрина Матова остава единствен кандидат за управленския пост на културния институт, след като днес стана ясно, че журналистът Деляна Бобева не е допусната до втория етап от конкурса, поради липса на магистърска степен, се разбира от съобщение на официалната страница на Община Казанлък. останалите кандидати за директори на Художествената галерия и общинския театър в Казанлък, са допуснати до втория етап.

Bagri 1 cr 1
Христо Генев при откриването преди месец на „Багри от Долината“ в Русе
Kabakov
Димитър Кабаков, директор на Театър „Любомир абакчиев“

Конкурсът за Художествена галерия – Казанлък е идната сряда, 12-и август и започва преди обяд.

За управлението на театъра състезанието продължават двамата, подали документи – Георги Ташев и сегашният директор, Димитър Кабаков. Най-голям спор ще има в галерията, където битката е между сегашният директор Христо Генев, Светлозар Недев от Стара Загора и казанлъчанката Ваня Запрянова.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467