Мария Петрова от ПМГ с максимум гласове за Царица Роза 2020

Maria Petrova 2020 Carica 1

18-годишната Мария Петрова от Природоматематическата гимназия в Казанлък е събрала най-много гласове в електронното гласуване за избор на Царица Роза 2020, към момента на предварително обявения край на гласуването на днешния ден, 1-и юни, видно от специално създадената за целта платформа  queenrose.eu. За Мария Петрова има дадени 3 576 потвърдени гласа, отчита платформата. Отчитат се и непотвърдените гласове, както може да види всеки на сайта.

Провеждането на конкурса за избор на Царица Роза тази година се провежда през електронно гласуване, поради ситуацията на извънредно положение и епидемична обстановка, поради пандемията с коронавируса и наложените санитарни мерки във връзка с това.

С голям брой гласове са още Сузан Иглева – 3 169 и Стефани Кръстева – 1 774. Останалите претендентки са събрали под 1000 потвърдени гласа, вижда се още от сайта.

По силата на регламента, това би следвало да бъде новата Царица Роза на Казанлък. Тя е ученичка от ПМГ – 12 „а“ клас, специалност „Математика“, зодия Дева. Във презентацията за себе си, се определя като целеустремена и аналитична. Иска да учи  иска българска и английска филология като така да даде своя принос към родното образование. Както сама признава, кандидатирала се е за короната, заради високия престиж, който има като символ на Казанлък, Царица Роза и конкурсът като цяло. Мечтая да вижда в бъдеще повече млад хора, повече усмивки, повече деца и кани всеки да посети Долината на розите на Казанлък, „това кътче от рая“.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467