Лидерът на ГЕРБ Казанлък с пълна подкрепа за Бойко Борисов

Gala Boiko Kortik Podarak Muzei na rozata 05 06 2016
Галина Стоянова посреща премиера Борисов в Казанлък за откриване Музея на розата през 2016 година

“Казанлъшката структура на ГЕРБ е единна, много стегната и стои зад Вас!”, това са думите на лидерът на ПП ГЕРБ в Казанлък и общински кмет Галина Стоянова днес пред Бойко Борисов, събрал в Стара Загора партийния си актив.

“Всичко, което сме постигнали в Казанлък, нямаше да се случи без Вашата подкрепа, г-н Борисов! Вие сте единственият човек, който постави Казанлък на картата, редом с областните градове”, казва още Стоянова.

Подкрепата си за Борисов Стоянова изразява категорично, с което опровергава коментари от последните дни по някои национални, по-малко гледани телевизии, в които нейното име бе спрягано като на един от потенциалните поддръжници на напуснали ПП ГЕРБ тия дни, Цветан Цветанов.

Развитието на Казанлък в състезание с големите окръжни градове, както и очакванията за нов икономически подем след пускането на тунела под Шипка, е друг аргумент, изтъкнат от Стоянова в полза на нейната и на цялата казанлъшка организация, в подкрепа на премиера.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467