Корнелия Нинова дойде в Розовата долина

101338363 3436137216415351 9052347036128509952 n

Спомен с Нинова пред партийния офис на БСП в Казанлък.

Сн. Фейбук-профила на Теодора Иванова и Васил Самарски.

Председателят на БСП Корнелия Нинова бе забелязана вчера по улиците на Казанлък, придужавана от местното общинско ръководство на социалистите и други висши кадри на партията. Нинова е посетила мястото на разбитата паметна плоча в памет на загиналите от Габровско-Севлиевския партизански отряд по пътя Шипка – Бузлуджа на няколко километра от разклона на „Факлите“, за което БСП в Казанлък е подало сигнал до полицията. Разходка из цъфналата Розова долина и среща с розопроизводители в разгара на тазгодишната кампания по прибиране на цвета, е другият повод за идването на Нинова в Долината. Вечерта тя бе посрещната от активисти на социалистите в Казанлък в партийния офис на ул.“Чудомир“, видя репортер на Kazan.bg.

Срещата с Нинова присъства и на страниците на социалните мрежи в снимки на придружаващите нейното посещение в Казанлък.    

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467