Корнелия мести Бузлуджа в София

Parl
Народно събрание на Република България

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поиска парламентарен вот на недоверие от трибуната на Народното събрание преди минути. Нинова обяви, че има забрана за провеждане на традиционния събор на партията на Бузлуджа, във връзка с вчерашна заповед за коронавируса на здравния министър Кирил Ананиев. Конкретни въпроси и категорично настояване на събралите се граждани, проблемът с водата на Енина да бъде поставен като приоритет пред Община Казанлък и ВИК, беляза дългата повече от час и половина дискусия на крак пред стълбището на кметството.

От трибуната бе прочетета и Декларация от името на ГЕРБ, в която се каза: свидетели сме на провокация и объркване в българското общество като следствие от тая провокация. Цитира случая с гардовете на НСО, които нарушават нормите. НСО е на подчинение на президента и ГЕРБ няма отношение към поведението на гардовете на НСО. Българският президент си е позволил език, който никой не си позволявал, скандарайки „Мутри!“, без да цитира мутрите. Ние отказваме повече да спираме тия един милион души, не сме в състояние, днес ще протестираме, ние сме гарант за европейския път на държавата. Икономическата криза настъпва и всеки загубен ден ще струва скъпо. Сметката ви е грешна, ако утре има избори, вие ще ги загубите, обърна докладчикът на ГЕРБ към БСП.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467