Книгата за ген. Иван Вълков тръгва към читателите с първа премиера в София

4avdar 2
Д-р Чавдар Ангелов

„Тайният“, първата обстойна научна монография у нас, посветена на делото на ген.Иван Вълков, военен министър, офицер от Войните за обединението на България, дипломат и държавник, ще бъде представена във Военен клуб в София на 22-и юли. Както е известно, изданието, което е първа книга и докторска дисертация на д-р Чавдар Ангелов, директор на НПМ „Шипка – Бузлуджа“, излезе от печат преди по-малко от месец. Още преди премиерата, първо в столицата, а после – в цялата страна, към книгата има голям интерес от страна на военни, историци, общественици и не на последно място – от страна на ръководния екип на „Арсенал“ АД в Казанлък, оръжейницата, наследник на Държавната военна фабрика, преместена от ген.Вълков по стратегически съображения, от София, в родния му град.

Книгата на д-р Ангелов се издава със съдействието на ВМРО. Д-р Ангелов е председател на ВМРО за община Казанлък. Представяне, авторът е получил покана, да направи на много места в страната, където има военни гарнизони и поделения на МО.

4avdar Korica
Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467