Казанлъчани чупят рекорди „на лов“за манатарки

Gabi Plamen
Пламен Георгиев днес е заменил риболова с „улов“ на яки манатарки.

Местният фийд из социалните мрежи показа днес поне два рекорда, достойно за всеки страстен гъбар. Огромни манатарки след големите дъждове, оказа се, са пораснали из Балкана от Енина, през Горно Изворо и към полите над Мъглиж. Богата прясна реколта манатарки показа бизнесменът Пламен Георгиев, собственик на голямата и безотказна фирма „Еко Радо“. Не по-малко любопитна е и находката, попаднала у дома на Антония Генчева, известна с пристрастието си към фотографията. Манатарката е по мнение на запознати, най-вкусната гъба, която е за предпочитане да се поднася със силно свинско месо, а когато то е дивечово, вкусът е незаменим, подсказва рецептата на г-н Георгиев за тази съботна вечер под звездите.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467