И Томислав Дончев по телевизора: „Нямаме друга държава“

OM
Томислав Дончев

Вицепремиерът Томислав Дончев, заедно с министрите Красимир Каракачанов и Деница Сачева – на отбраната и труда и социалната политика, дадоха изявление – отговор на обръщението на президента Румен Радем час и половина преди това.

Дончев заяви, че президентът днес е поискал цялана власт в държавата и припомни, че правителството се превръща в мафия, едва, когато прокуратурата влиза в Президентството. „Нямаме друга държава“, каза Дончев, който призова за законност.

Три пъти думата „метеж“ по отношение на протестите в подкрепа на Президента, употреби министър Сачева. Тя говори още за “ политически екстремизъм“ от страна на президента, който бил опасен за държавата. Цачева говори още за „провокации“ от страна на защитниците на президента, „агитки“ и „псевдополитически проект Българско лято“.

Цачева се присъедини към позицията на премиера за опасност от икономическа и социална криза, поради което протестите не са уместни.

В пространно изложение министър Красимир Каракачанов призова за диалог като единствен изход от създалата се ситуация, изрази учудване, че в предишни случаи относно ДПС обединените патриоти не са получавали подкрепа, каквото други политически сили демонстрират сега.

Според Каракачанов, футболна агитка е направила опит снощи да пробие кордона пред сградата на правителството.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467