Знамето на Казанлък се раздава и в Общината

Znamena Razdavani 1

Създадена е организация, всеки желаещ да може да получи символът на града, знамето на Казанлък,  на място в сградата на Общината, съобщава официалният сайт на Община Казанлък.

Раздаването по адреси върви от няколко дни  със съдействието на доброволци, домоуправители, кметове на населени места и общински служители, които се стремят да доставят подаръка до всеки дом, се уточнява в съобщението. Големият интерес е причината флагът да може вече да се взима и от сградата на Общината, всеки работен ден в Ритуалната зала от 9.00 до 16.00 часа,  обясняват организаторите на кампанията за Празника на града.   

Повече от 6 000 казанлъшки семейства вече  са получили  знамето, символ на Казанлък,  се казва още в съобщението.

Знамената се раздават от Общината, с призив, гражданите да украсят с тях балконите, прозорците или вратите на домовете си за празника на града – 5 юни. „Желанието на Кмета Галина Стоянова е всеки дом в общината да посрещне празничния ден, украсен със символа на Казанлък на прозореца, балкона или двора и по този начин казанлъчани сами да създадат празничната атмосфера“, се казва още на  сайта.

Десетките хиляди знамена на Казанлък  са дарение от Общината, с подкрепата на местния бизнес за своите съграждани, подчертава съобщението.

От два дни граждани показват на страниците си във фейсбук знамената, които са получили, вече окичени по фасадите на жилищата, в които живеят. Знаме на Казанлък получи снощи на домашния адрес и пишещият тези редове.Флагът бе връчен от любезна общинска служителка.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467