Загубихме Мишо! Прощавай, приятелю!

След тежко боледуване почина Михаил Михайлов, просто, Мишо, както го наричаха всички, които го поднаваха отблизо. Ръководител на офиса на Общинска банка в Казанлък, той посрещаше и изпращаше с благост и усмивка, която не го напусна и после, когато се наложи да напусне тази длъжност, заета от друг. Последната месторабота на Мишо, преди да стане зам.кмет по финанси и икономика на Община Казанлък в началото на 2016-а година, бе като регионален застрахователен представител за ЗАД „ОЗК-Застраховане“АД.

Избран на общински съветник през 2015-а, той бе поканен за зам.кмет. Но се разболя и не можа да остане на този пост дълго. В последно време, новините за Мишо идваха от негови близки и познати, които страдаха за него, обичаха го, надяваха се, да победи болестта. Лекуваше се и в чужбина. Но тази болест, често е по-силна от човека. Но не е по-силна от човешкото, което Мишо притежаваше.

Михаил Михайлов е завършил магистратура „Финанси“ във Великотърновски университет „Св.Св. Кирил и Методий“.

Поклон, Мишо! Ти си тръгна така млад! Но тихата усмивка на твоето широко и добро сърце, остава да ни грее!

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467