Елена Йончева: „Гласът на Борисов в записа е автентичен, потвърди лаборатория от САЩ“

Евродепутатът от групата на европейските социалисти Елена Йончева разпространи на фейсбук страницата си, както и в изявление пред Цветанка Ризова в bTV твърдението, че американска лаборатория, сертифицирана за съдебна експертиза и работа с ФБР, е потвърдила , че записът с гласа, за който се предполага, че е гласът на премиера Бойко Борисов е автентичен. Гласът от записа, разпространен преди повече от месец в интернет, е автентичен и в записа няма следи от манипулация, каза Йончева и показа папка с техническата експертиза, поискана от нея от американската лаборатория, която експертиза е 34 страници. „В нея се казва, че гласът в записа е безспорно на българския премиер. В записа има неприлични думи по отношение председателя на българския парламент и премиерът дава поръчка относно български бизнесмен и как да бъде „изгорен“ негов политически противник“, казва Йончева.

Йончева съобщи, че ще предаде експертизата на полицията в Белгия, защото към момента тя живее на територията на тази страна.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467