На чаша вино: В Галерията рисуват Майсторите довечера

Risuvame HG

Първа изява открива новата Открита сцена на Художествена галерия – Казанлък събира изкушени от изящното изкуство довечера за първи стъпки в рисуването като удоволствие от неповторимо лично преживяване.

Екипът на общинската галерия кани приятели и ценители на художественото изкуство, да опитат да рисуват, провокирани от творби на Майсторите с думите:“Знаем, колко специално е времето, прекарано с изкуството. Творчеството ни дава възможност да загърбим ежедневието и за няколко часа да сме в света, който сами си изберем. Подарете си спокойствие!“.

Уорк-шопът ще започне в 18.00 часа на открито – в двора на музейната сграда на ИМ „Искра“ на мястото, което вече се оформя като открита сцена.

Подобни събития Художествена галерия – Казанлък организира още от миналия сезон.Тогава рисуването на открито в артистична обстановка, бе организирано в двора на Къщата на акад.Дечко Узунов в стария казанлъшки квартал „Кулата“.

Рисуването с професионални материали, осигурени от екипа на Галерията, се случва под вещите очи и ръце на професионални худоожници, част от екипа на Художествена галерия – Казанлък.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467