В половин час лекция пред медиите-Борисов: Протестът е сглобен.

BOIKO cr

Протестът е сглобен има сценарий и сценаристи и те се показаха, каза в извънредна пресконференция премиерът Бойко Борисов. Той изрази учудването си от появата точно на десния Христо Иванов в протестите вчера и го заподозря в участие в нагласен сценарий.

Искам да предупредя, че в Босна и Херцеговина нещата тръгнаха от една сватба. С етническия мир трябва да се внимава, коментира Борисов идеята граждани утре, в събота, да акустират на брега на Росенец.

Мая, Корнелия, са от едно котило, но какво прави Христо Иванов с тях, попита пред медиите Борисов, който цели 30 минути говори в началото на пресконференцията.

Най-загрижено ви казвам, че всички след това ще съжаляваме, коментира Борисов, политическото бъдеще, което според него, при падане на правителството, няма да е добре за България.

Според премиера за НСО отговорността трябва да носи единствено президента, който назначава ръководството на НСО.

Темата за ДПС е на дневен ред, както и протестите, защото очакваме довечера новини за влизане на страната в Еврозоната, е позицията на Борисов. Подкрепата на ДПС за нас е винаги публична, за което им благодаря винаги, изтъкна Борисов. Той намекна, че организаторите на протестите не се интересуват от ситуацията с коронавируса, която също надълго коментира. Борисов обвини президента Румен Радев, че има вина за бъдещето нарастване на инфекцията с коронавируса след вчерашния митинг. Въпроси никой от журналистите не зададе. Чу се само глас, близък до този на Ива Николова от ПИК, насочващ премиера към потвърждение на тезата, че утрешното акустиране масово на брега на сараите на Росенец заплашва етническия мир.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467