БСП напусна сесията на Общинския съвет след гласуването за закрити врати

БСП напусна заседанието на Общински съвет – Казанлък днес, веднага след като съветниците гласуваха то да премине при закрити врати. Групата ПП „БСП За България“, която има девет души представители в местния парламент, гласува „Против“ провеждането на сесията при закрити врати, което стана в началото на заседанието. Както е известно, вчера следобяд на официалната страница на Общински съвет Казанлък се появи съобщение, че поради удължаването на извънредната епидемична обстановка, ще се гласува закрито заседание. Преди това Румяна Друмева направи изкъзване, че е редно, ако заседанието е закрито, то на него да не присъстват и представители на общинската администрация. Така бе в трите сесии до момента, когато от администрацията не присъстваха никакви представители. Съветниците работят с маски.

На сесията в началото на заседанието дойдоха едва трима – четирима журналисти. Гости не бяха дошли. Така четирима души допълнително присъствие се оказаха препъни камък пред публичността на заседанието на Общинския съвет на Казанлък и потенциална опасност от разпространението на коронавирусната инфекция.

BSP 1
Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467