Битов скандал е основната версия за двойното убийство в Източното тази нощ

POLIS 3

Битов скандал е основната версия, по която се работи след двойното убийство тази нощ в Източното на Казанлък. Полицията е дошла на местопризшествието след сигнал на 112, но е влязла в апартамента едва след намеса на Пожарната, поради агресивното поведение на кучето на един от убитите. Жертвите са починали в резултат на увреждания от нож и тъпи предмети.  Това съобщи за медиите окръжният прокурор Дичо Атанасов. Основната версия, по която работи разследването, е битов скандал, макар на този етап, нито една от версиите да не се изключва. Включително и тази, че е възможно да има трети участник в събитията, евентуален убиец на двамата.Няма данни за намеса на кучето в предполагаемия скандал. На местопрестъплението са намерени остатъци от алкохол, но не и наркотици.

Намерени са телефоните на двамата, които ще бъдат проверени. Намерени са ножове и сап, дръжка на брадва. Телата на двамата са открити в едно помещение при заключена врата след намесата на пожарната при влизането на полицията. Загиналите не са криминално порявени.

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467