Антон Хекимян:“Честит празник, Казанлък!“

Carici 2020

4 – минутен репортаж на старозагорския си кореспондент, Дарина Колева, по излъчи Btv  в „Тази сутрин“  от площадката пред Музея на розата, където кметът Галина Стоянова представи програмата на днешния празничен ден в Казанлък край паното от 72 хиляди розови цвята, което по това време, сутринта, още се доизработваше. България видя в ефира и момичетата от тройката на Царица Роза 2020, водени от носителката на короната  Мария Петрова, с кошнички в ръце, пълни с нацъфтели дамасцени.

Тази година цариците изглеждат наистина, стилно. Мария Петрова е в елегантна рокля в гамата на сивееща пепел от рози, а двете момичета – едностилно облечени в черни панталони и бели сака. И трите носят лентата – символ на тяхното присъствие в празника.

Така неприятната гледка от минали години, когато сме виждали дори черни дискотечни къси рокли, преметнати с розовите ленти, тази година бе избегната. Трите момичета, са наистина прекрасни, видя България от националния ефир.   

В края на репортажа водещият Антон Хекимян поздрави Казанлък с „Честит празник!“. По-късно в новините бе показано и паното в целия му блясък

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467