Антония Славова е новият президент на Инър Уийл в Казанлък

Дамите от Инър Уийл с две нови приятелки
2020 Og
Дарина Иванова връчва огърлицата на Президента на Антония Славова

Бизнесдамата Антония Славова е новият президент на Инър Уийл клуб за следващата година, която за Inner Weel започва по традиция на 1-и юли.Снощи Тони Славова прие символът на клуба – Огърлицата на Президента от досегашния лидер Дарина Иванова.

В празничната вечер дамите приеха в своите редици и две нови приятелки – Антония Бозукова и Даниела Карагьозова.

Инър Уийл клуб Казанлък изпраща интересна година, белязана от епидемията с  COVID 19, което обаче не попречи клубът да реализира изключително полезни за местната общност инициативи. В разгара на извънредното положение с дистанционно заседание приятелките решиха да дарят на казанлъшката общинска болница „Д-р Христо Стамболски“ две нови реанимационни легла за новото Инфекциозно ковид-отделение. Леглата на стойност 1 700 лв. бяха доставени още през април в здравното заведение. Клубът успя за осъществи и своята традиционна благотворителна вечер, при която събра 10 500 лв. за подпомагане с ин витро процедури на казанлъшки семейства с репродуктивни проблеми. Благотворителната акция на дамите е в помощ на Общинската програма „Ин витро“ в Казанлък. 12 деца са родени с подкрепата на Иннър Уийл за последните четири години, откакто върви инициативата на клуба, подета от акушер-гинеколога д-р Мария Георгиева, президент за 2016-2017 година.

През изтеклата инър-уийлска 2019/2020 година, клубът посрещна своя международен президент г-жа Филис Чартър, която остана очарована от Града на розите,  подкрепи творчески детски конкурси и социално незащитени групи от хора в неравностойно положение в Казанлък.  

Диана Рамналиева
Диана Рамналиева

Автор

Articles: 286

Свържете се с нас

Анкета

От къде сте?

Сподели с приятели

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Здравей читателю,

Изпрати новина

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

Здравей читателю,

Вашата обява

Полетата маркирани с * са задължителни

Потребителят гарантира, че в качеството си на автор на произведението (снимка и/или текст) има изключителното право да използва създаденото от него произведение и разрешава използването му от „Kazan.bg“ 

KAzan.bg

Kazan.bg стартира на 24-и май 2020 година като информационен сайт, създаден по идея на Диана Рамналиева, собственост на „ДИИВ“ ООД.

„Kazan. Bg“  е наследник на „5 минути в Казанлък”, пуснат в пространството на интернет на 1-и юни 2011 г.

„Kazan.bg“ е свободно словесно-визуално пространство за публикации на различни  автори  по актуални събития и теми от обществено значение.

Авторите в сайта носят отговорностт за публикациите, под които се подписват, водени от духа на Етичния кодекс на българските медии.

“Kazan.bg“ не носи отговорност за коментарите в пространството на интернет по повод публикации в сайта.

„Kazan.bg” отразява целия спектър на живота без да си поставя други граници, освен коректното отразяване на случващото се.

Очакваме сигнали, информации, снимки и идеи на електронната поща на изданието, както и в рубриките:

  • „КазахТЕ“, където можете да подавате Вашите материали за публикация;
  • „Твоята обява“, където можете да подавате Вашите малки безплатни обяви до 10 думи.
  • Нашата страница „Приятели“ обединява единомишленици с близки убеждения и общи каузи. Ако се чувствате един от нас, обадете се, за да споделим тук заедно общо  информационно пространство.
За контакти, обяви и реклама:  0888 129 467